dutch flag union-jack-flag-1365882581V0R dutch flag Link button union-jack-flag-1365882581V0R new no potcrop

Integration-Information-Harmonisation

p2040035

The Ancienne Ecole at Darnac

Over de Melting Pot

 

Onze bijeenkomsten

 

De ochtendbijeenkomsten zijn over het algemeen informeel met koffie/thee en koekjes en geven een mogelijkheid om vrienden te ontmoeten, kennis te delen en op de hoogte te zijn van lokale gebeurtenissen en kwesties.

 

Het gebeurt dat we mensen uitnodigen om een praatje te houden over interessante onderwerpen of anderszins zoals plantenruil, verkoop van produkten, veilingen, Kerstmarkt, .

 

 

 

Waar en Wanneer

 

We komen elke woensdag ochtend bijeen om 10.00 uur behalve de eerste woensdag van de maand, en dan is de bijeenkomst ’s avonds (variabele begintijden overeenkomstig het doel van de bijeenkomst).

 

De bijeenkomsten worden in de ‘Salle des Associations’ te Darnac gehouden, beter bekend onder de naam ‘Ancienne Ecole’. (zie plattegrond)

 

De oude school is het eerste gebouw rechts als u de weg neemt tussen le Dorat en Bussiere Poitevine, de D942 en afslaat waar Darnac staat aangegeven (ongeveer 12 km  van le Dorat en 6 km vanaf Bussiere Poitevine verwijderd).

 

 

Heeft u Interesse?  

 

U kunt zowel een e-mail sturen via het bijgaande kontaktformulier op de eerste pagina, of kom gewoon langs tijdens een van de bijeenkomsten! U bent welkom!