dutch flag union-jack-flag-1365882581V0R dutch flag Link button union-jack-flag-1365882581V0R new no potcrop

Integration-Information-Harmonisation

founders and chair web

Onze stichters en originele Voorzitter, Jackie Reynolds

Link button
* Required

 

 

De Melting Pot is een organisatie (zonder winstoogmerk) voor mensen van verschillende nationaliteiten die permanent of een gedeelte van het jaar in het noordelijk deel van de Haute Vienne, een departement in de Limousin (nu Nouvelle Acquitaine geheten) wonen.

 

We ontmoeten elkaar iedere woensdag ochtend in de ‘Ancienne Ecole’ te Darnac (87320) om onder het genot van een kop koffie of thee, koekjes & een praatje,  informatie uit te wisselen of alleen maar te genieten van elkaars gezelschap. De eerste woensdag van de maand daarentegen hebben we ’s avonds een bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomsten vinden verschillende aktiviteiten plaats, zoals curry-avonden, ‘beetle drives’, bingo, quizzen etc.

 

Op maandagen gedurende de zomer vanaf 17.00 uur kunnen de leden ‘petanque’ spelen, Op vrijdagen vanaf 14.00 uur kan er tafeltennis worden gespeeld en eens in de twee weken, op woensdagen na de ochtendsessies,  is er gelegenheid om allerlei kunst- en handwerkvormen te beoefenen. Onze leden kunnen ook regelmatig genieten van georganiseerde lunches bij verschillende restaurants in de regio, bovendien worden er bezoeken aan lokale evenementen en attracties georganiseerd. Hier staat tegenover een klein bedrag (20,- euro) per jaar, te betalen voor het lidmaatschap zodat bepaalde club evenementen bekostigd kunnen worden.

 

Het voornaamste doel van de club is het ontmoeten en kennis maken met anderen. Er is, daarentegen, ook een uitwisseling  van informatie, advies en ervaringen die te maken hebben met het leven in Frankrijk en het integreren in de franse samenleving.

 

Misschien heeft bovenstaande u nieuwsgierig gemaakt. Mocht dit zo zijn, dan kunt u hiernaast uw gegevens vermelden en  nadere inlichtingen opvragen. Het zou misschien nog beter zijn om (VRIJBLIJVEND) naar een van onze koffie/thee ochtenden te komen om te ervaren dat u een warm onthaal te wachten staat, om ons beter te leren kennen en de voordelen van een lidmaatschap te ervaren.

 

 

 

 

 

Welkom op de website van de Melting Pot